✩✩✩✩✩

"God service og god pris!

Sender vores varmeste anbefalinger af Egeart. På hjemmesiden fandt vi 2-3 billeder af vielsesringe, som vi - med lidt guidance fra Jørgen - kombinerede til vores eget design. Modtog derefter fysiske plastik(?)modeller i 1:1, som fik de sidste kommentarer med på vejen. Kort tid efter modtog vi vores smukke ringe. Den ene ring viste sig at være lidt for stor, men det blev rettet til på 15 min. på vejen til en tur til Jylland (vi kunne også have sendt dem). Sidst men ikke mindst, så giver Egeart nogle super fornuftige priser - næsten 50% billigere end den guldhandler, vi først snakkede med i København."

- Christina

✩✩✩✩✩

"Fremragende...

Vi har modtaget det smukkeste sæt vielsesringe fra Jørgen som er lavet så smukt og lige som vi gerne ville have dem. Fremragende service fra start til slut og i hele processen og vi vil til hver en tid anbefale Jørgen og ikke mindst selv benytte os af ham til andet smykkearbejde :)

Og nu må det så bare gerne blive d. 22.7 så vi kan få dem på.

Mange hilsner fra Anya og Lars

Herning"

- Anya Hammerich

✩✩✩✩✩

"Fantastisk faglighed og serviceniveau

Jørgen lavede vores vielsesringe, som vi er ovenud tilfredse med. Vi oplevede et ekstremt højt serviceniveau gennem hele processen. Selv da det viste sig, at vi havde fået bestilt en af ringene i for stor en størrelse, er den blevet tilpasset af to omgange uden beregning. Vi har altid fået svar på mails indenfor meget kort tid, og har generelt kun positivt at sige om både resultat og proces."

- Jeppe Toft

Se flere anmeldelser af Ege Art på Trustpilot her

✩✩✩✩✩

"Kompetent guldmedearbejde i høj klasse til fair pris

Guldsmed Jørgen Busk fra Ege Art leverer håndlavede vielsesringe i bedste kvalitet og med alle de finesser, som man har lyst til.

Han kommer med gode forslag i den indledende fase og overholder alle indgåede aftaler til punkt og prikke.

Ringene er lige nøjagtig så smukke, som vi forestillede os - og prisen for dem var absolut rimelig. Vi kan kun give Ege Art vores allerbedste anbefalinger.

Pia og Søren, Holstebro"

- Søren Christansen

✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 5 ud af 5 stjerner

Baseret på over 28 anmeldelser på Trustpilot​

Telefon 23 32 23 02  //   Mail: se kontakt   //   CVR: 26843103