Hos Ege Art handler vi både med naturlige diamanter og LAB grown diamanter, og vi importerer dem selv, derfor kan vi holde priserne nede på en pris - hvor jeres budget rækker langt.

De naturlige diamanter bliver gravet op fra miner rundt i verden - nogle forurener mere end andre, og det kan være svært at skelne mellem "blod diamanter" og reelle diamanter. De kan jo ikke selv fortælle, hvor de kommer fra - når de har været handlet gennem mange led.

De LAB grown diamanter bliver fremstillet på store fabrikker også rundt i verdenen, hvor diamanterne bliver fremstillet af nøjagtigt samme materialer og på samme måde - som lå den langt nede underjorden. De fremstilles under højt tryk og varme - så faktisk kan man ikke se forskel på, om det er diamanter fra miner eller fabrikker - kun på prisen. LAB grown diamanter er temmelig meget billigere end naturlige -og tilmed i en bedre kvalitet til pengene. Almindelige diamanttestere kan ikke se forskel på disse sten. 

Om så de LAB grown diamanter er mere miljøvenlige diskuteres ofte. Men bliver de fremstillet med energi fra sol og vind eller A-kraft - så vil de være mere miljøvenlige​. Mange større smykkefremstillere er gået 100% over til LAB grown diamanter, hvilket kan være fornuftigt nok - da ingen kunder kan se forskel alligevel.

Når diamanterne bliver slebet i de facetter, de skal have - får de et navn. Er de runde kommer diamanten til at hedde brillant - er de firkantet heder de princess - formen giver navnet.

Højrupvej 42,
​7000 Fredericia

Klik her for rutevejledning

Vurderet 4.8/5 stjerner
​på Trustpilot

Baseret på 46 anmeldelser

★★★★★​

Kontakt

Telefon: 23 32 23 02

E-mail: ea@egeart.dk

Åbningstider:

Kun efter aftale alle ugens dage.

Mellem 0700 - 1900

Der​ tages forbehold for eventuelle ændringer.

Telefontider​:

​Alle ugens dage mellem 0700 - 1900

Svares der ikke lige - så send en mail.

Henvendelser uden for åbningstider bedes sendes til **indsæt mail her**.