Design og modelfremstilling i voks

Som den første guldsmed i Norden arbejder vi med verdens nyeste og mest avancerede 3D tegneprogram - MatrixGold - samt med Matrix9, RhinoGold og ArtCAM.

​Smykker kan fremstilles på et utal af måder. Med knofedt, fil, sav og hammer direkte i metallet. Men der er også den mulighed med voks eller plastik - en metode rigtig mange bruger til fremstilling af smykker.

Finder du en gren eller andet organisk materiale, kan det også omsættes direkte til dit smykke, hvor det indstøbes i gips, brændes ud og støbes i det gamle metal eller fra nyt metal.

Man kan også tage et aftryk af det, du har - og gerne vil have til et nyt smykke. Eller man kan scanne det og omsætte det til en digital model, som så 3d printes og støbes.

Voks kan bearbejdes i hånden med simple midler, eller designes gennem en computer og her fra enten fræses ud i voks eller plastik til modeller, der efterfølgende støbes i det ønskede metal.​

​Med computer kan man fremstille - tegne - en digital model  og så sende et billede via nettet  - eller printe en 3d model, som man så kan sende ud til af prøve og til at støbe direkte.

Disse fremstillingsmetoder er alle meget spændende samt supplerer hinanden rigtigt godt, og du kan være med her fra starten til fremstilling af dit helt personlige smykke - også selv om du bor i Australien eller lige om hjørnet.

Højrupvej 42,
​7000 Fredericia

Klik her for rutevejledning

Vurderet 4.8/5 stjerner
​på Trustpilot

Baseret på 46 anmeldelser

★★★★★​

Kontakt

Telefon: 23 32 23 02

E-mail: ea@egeart.dk

Åbningstider:

Kun efter aftale alle ugens dage.

Mellem 0700 - 1900

Der​ tages forbehold for eventuelle ændringer.

Telefontider​:

​Alle ugens dage mellem 0700 - 1900

Svares der ikke lige - så send en mail.

Henvendelser uden for åbningstider bedes sendes til **indsæt mail her**.