​Fatning af sten

'​Hvem har ikke prøvet at finde en rigtig smuk sten - eller andet naturmateriale, og så gemme den i lommen. Men ofte kommer den ikke ret meget længere - før den til iritation tumler rundt i vaskemaskinen.

De fleste emner kan bruges enten i den rå form - eller bearbejdes, saves, slibes og poleres - for endelig at ende som stjernen i dit ynglingssmykke.​

Bæredygtighed - er et nøgleord, som er vigtig. Og taler vi om diamanter, så ved alle - at diamantminer er meget hårde ved naturen med forurening, store ar i landskabet, befolkninger, der bliver fordrevet - eller lige frem mennesker, der bliver myrtet. Derfor vil vi gerne slå et slag for Lab Grown eller Lab Created Diamonds, som er fysisk og optisk identisk med diamanter fra miner. De er fremstillet helt som diamanter opstår dybt under jorden, men bare skabt under kontrollerede forhold - og tilmed kan de være fra grøn energi. Ikke nok med at de er bæredygtige - de er også billigere - pt pr 1012-2018 kan en 0,50 ct   H Si købes til bare 5700 kr! Vi køber vores diamanter i Antwerpen, så der er ikke nogen mellemled.

At fatte kan bare oversættes med at fastgøre. Men der er uendeligt mange måder og teknikker at fastgøre på. Det f. eks. være en kassefatning, rørfatning, kronefatning, keglefatming, grabbefatning, forrivning, kanalfatning, karmoiseringsfatning, pavefatning, fantasifatning etc.... Fatningerne kan være filegranaktige, vilde og vovelige, provokerende, fantasifulde - eller bare efter bogen.​​

Vi kan skaffe de fleste typer sten - halvædelstene, ædelstene, opaler også forskellige former for diamanter. Både rå, naturlige og LAB grown (Fremstillet under rene og kontrolleret forhold og til tider med grøn energi. LAB grown diamanter er billigere og har ikke været genstand for forurening, konflikter eller på anden måde belastet vores jord. De har helt samme egenskaber, struktur og består af samme stof.  Når man så bestiller diamanter - må man gøre op med sig selv, om man vil have diamanter - der er dyrere og har belastet miljøet - eller diamanter - der er miljøvenlige, billigere og lidt grønnere.

✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 5 ud af 5 stjerner

Baseret på over 28 anmeldelser på Trustpilot​

Telefon 23 32 23 02  //   Mail: se kontakt   //   CVR: 26843103