​Fatning af sten

Hvem har ikke prøvet at finde en rigtig smuk sten - eller andet naturmateriale, og så gemme den i lommen. Men ofte kommer den ikke ret meget længere - før den til irritation tumler rundt i vaskemaskinen.

De fleste emner kan bruges enten i den rå form - eller bearbejdes, saves, slibes og poleres - for endelig at ende som stjernen i dit ynglingssmykke.​

Bæredygtighed - er et nøgleord, som er vigtig. Og taler vi om diamanter, så ved alle - at diamantminer er meget hårde ved naturen med forurening, store ar i landskabet, befolkninger, der bliver fordrevet - eller lige frem mennesker, der bliver myrdet. Derfor vil vi gerne slå et slag for Lab Grown eller Lab Created Diamonds, som er fysisk og optisk identisk med diamanter fra miner. De er fremstillet helt som diamanter opstår dybt under jorden, men bare skabt under kontrollerede forhold - og tilmed kan de være fra grøn energi. Ikke nok med at de kan være bæredygtige - de er også billigere . Vi køber vores diamanter i Antwerpen, så der er ikke nogen mellemled.

Når man så bestiller diamanter - må man gøre op med sig selv, om man vil have diamanter - der er dyrere og har belastet miljøet under udgravning - eller diamanter - der ikke belaster miljøet på samme måde og ofte i en bedre kvalitet til langt billigere pris.

At fatte kan bare oversættes med at fastgøre. Men der er uendeligt mange måder og teknikker at fastgøre på. Det f. eks. være en kassefatning, rørfatning, kronefatning, keglefatming, grabbefatning, forrivning, kanalfatning, karmoiseringsfatning, pavefatning, fantasifatning etc.... Fatningerne kan være filegranagtige, vilde og vovelige, provokerende, fantasifulde - eller bare efter bogen.​​

Vi kan skaffe de fleste typer sten - halvædelstene, ædelstene, opaler også forskellige former for diamanter. Både rå, naturlige, LAB grown og i mange farver. Samt alle typer perler. Men husk - at sten fra dine gamle smykker ofte kan genbruges - så der tages hensyn til historie og pris.

Højrupvej 42,
​7000 Fredericia

Klik her for rutevejledning

Vurderet 4.8/5 stjerner
​på Trustpilot

Baseret på 46 anmeldelser

★★★★★​

Kontakt

Telefon: 23 32 23 02

E-mail: ea@egeart.dk

Åbningstider:

Kun efter aftale alle ugens dage.

Mellem 0700 - 1900

Der​ tages forbehold for eventuelle ændringer.

Telefontider​:

​Alle ugens dage mellem 0700 - 1900

Svares der ikke lige - så send en mail.

Henvendelser uden for åbningstider bedes sendes til **indsæt mail her**.