Forlovelsesringe og vielsesringe laves efter individuelle ønsker,
​derfor er vores udvalg nærmest ubegrænset

Personlige vielsesringe og forlovelsesringe er altid en spændende opgave med rigtig mange forventninger og traditioner.
​Og af jer har vi lært, at vi ikke behøver at være ens – heller ikke inden for familiens rammer.​

Det er skønt, hvis der er plads til rummelighed og forskellighed, men i en sådan grad, at der er en følelse af samhørighed og fællesskab. 

Hos Ege Art laver vi smykkerne ud fra jeres ønsker. Vielsessmykker kan have super mange aspekter og udformninger. Det er kun jeres fantasi og holdning til familierødder, som skaber det rigtige for jer.

Vi har en stor del af vores kunder fra hele Danmark, og laver personlige smykker, hvor det meste kan klares over mail samt med modeller, som vi sender til jer.

Forlovelsesringe laves ud fra dit personlige design

Vi ved jo aldrig på forhånd, hvad I vil have eller hvilke tanker I har til smykkerne. Derfor har vi ingen færdige ringe på lager – men sammen kan vi have tusind ideer at vælge ud fra. Med jeres eget guld og sølv koster det ca. 1700 kr. pr ring. Priserne på hjemmesiden er uden jeres egne materialer.

Hvis I vælger forlovelsesringe med fingerprint bliver det ikke mere personligt. Det kan også være et hjerte med fingeraftryk i – det behøver ikke at være ringe.​

Husk, at det ikke er prisen på jeres ringe, der holder jer sammen, men jeres kærlighed til hinanden. Jeres vielsesringe er blot symbolet på jeres sammenhold. 

Jeres ideer begynder enten som et grafisk billede på computeren og/eller som 3D model, som vi sender ud til jer for godkendelse. Derfor betyder afstanden til jer ikke noget. Sid blot hjemme i sofaen, så gør vi arbejdet.

Kontakt os og hør mere om design af vielsesringe

​Drømmer I om at få lavet jeres helt egne personlige og unikke vielsesringe eller forlovelsesringe? Så skal I ikke tøve med at kontakte os helst via kontaktformularen her

Og vore service rækker langt ud over de 2 år - ikke så meget pjat med det.

OBS

  • ​Max størrelse på ringe, der kan fremstilles, er størrelse 71 og max bredde er 9 mm og højde ca. 1,9 mm
  • Jeg er ikke professionel fotograf - derfor svarer farverne på billederne ikke altid til faktiske produkt
  • Priserne på siden er, hvor alle materialer leveres inklusiv gravering
  • Når man så bestiller diamanter - må man gøre op med sig selv, om man vil have naturlige diamanter - der er dyrere og har belastet miljøet - eller LAB grown diamanter - der er ca halvt så billigere og lidt grønnere. Begge består af samme stof og med samme egenskaber.